SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Suositut pelisivut joissa on animoituja pelejä

Tietokonepelejä alkoi tulla markkinoille 1980-luvulla. Pikkuhiljaa siirryttiin pelaamaan online-pelejä internetissä. Online-pelit ovat kehittyneet grafiikan suhteen todella kovaa vauhtia. Tietokoneiden resoluutiot ovat mahdollistaneet erittäin elävän ja terävän kuvan ja välillä täytyy tarkistaa parikin kertaa, onko animoidut hahmot oikeita ihmisiä vai sittenkin vain animoituja. Pelien grafiikka hahmojen, ympäristön, eläinten, kulkuvälineiden ja oikeastaan kaiken suhteen on niin silmiä hivelevän upeaa, että oksat pois. Kiitos kaikille alan ammattilaisille, jotka ovat tehneet suurenmoisen työn ja jatkavat taiturointiaan. Millaiselta kaikki tämä tulee näyttämään kymmenen vuoden päästä? Sitä odotellessa.

Suosittu pelisivu jossa on tarjolla animoituja pelejä on esimerkiksi Betsson, eli tarkemmin www.betsson.fi. Siellä on suomen kielelle käännetty Fire Queen eli Tulikuningatar-peli, joka on todella hienosti animoitu. Sivulla on mahdollista pelata 18 eri kielellä.

Suuren pelitarjonnan löytää myös www.pelikone.f-sivun kautta. Siellä on pelattavissa myös Top 10 pelit. Amazonia on yksi animoitu peli, johon varmasti jää koukkuun heti ensimmäisen pelikerran aikana. Peli kuuluu älypelien valikoimaan ja on yksi parhaista. Mielenkiintoinen Letters from Nowhere on pelaajalle joka on kärsivällinen ja omaa hyvät taidot ratkaista arvoituksia, sillä pelissä tulee auttaa naista jonka mies on kadonnut. Mies pitää löytää ja saada palautettua naiselle takaisin. Hieman yksinkertaisemmin animoituja pelejä löytyy www.123pelit.com-sivulla, jossa on myös hauskoja värityskirjatyyppisiä pelejä.


SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa