SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Mistä löytyy parhaat piirretyt
July 17th, 2014 by katrikki

Hyviä aloitussivuja on olemassa. Elokuvien tuottajat, välittäjät ja useat lehdet tarjoavat sivuja, joilta pääsee kätevästi oikeille sivuille, jos haluaa hakea sopivia piirrettyjä. Maantiekiitäjät ja monet muut alkavat olla osa piirrettyjen historiaa, mutta uusia tulee koko ajan. Kannattaa linkitä muutama hyvä sivu, kun sellainen löytyy.

Jos sinulla on käytettävissä esim. Sonyn Entertainment-paketti televisiossa, niin sieltä löytyy suuri määrä erityylisiä elokuvia ja piirrettyjä. Episodi.fi tarjoaa hyvän paikan hakea erityylisiä piirroselokuvia. NetFlix on amerikkalainen yritys, joka tarjoaa laajan valikoiman elokuvia ladattaviksi.

Sony Entertainment Network on käytettävissä kaikilla Sony TV:n omistajilla. Useita eri vaihtoehtoja on runsaasti tarjolla maksullisina ja ilmaiseksi. Ilmeisesti muutkin internettiin kytketyt tv-paketit tarjoavat valmiiksi lajiteltuja videoita samalla periaatteella. Tuttu Suom24.fi tarjoaa keskustelua piirretyistä ja myös linkkejä lähinnä YouTubeen, mistä löytyy ilmaisia vanhoja suomalaisia piirrettyjä.

Muutama aiemmin DVD ja videovuokraamona toiminut yritys tarjoaa myös piirrettyjä ohjelmistossaan suoraan internetistä ladattavina. Tämä tekee elokuvien löytymisen nopeammaksi ja säästää karkkikaupassa piipahtamiselta, kun voi tehdä latauksen suoraan verkon kautta.

Uusia hakusivuja tulee koko ajan lisää. Kannattaa pitää silmällä, koska eri kanavia pitkin voi löytää haluamansa filmin halvemmalla, kuin jotain toista kautta. Usein keskustelupalstoilta löytyy juuri niitä vinkkejä uusista palvelun tarjoajista tai erikoistarjouksista vanhojen tuttujen kautta.


SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa