SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Audiokirjoja
July 23rd, 2014 by katrikki

Sähköisten kirjojen eteneminen jatkuu, mutta perinteisiä painettujen kirjojen kysyntä jatkuu tasaisena. Aikaisemmin lähinnä näkövammaisille tarkoitetut äänikirjat ovat nykyään myös pitkiä automatkoja tekevien ja muuten vähemmän innokkaiden lukijoiden suosiossa.

Kirjastoistakin löytyy iso valikoima äänikirjoja, joten jokaisen budjetille sopivia äänikirjoja löytyy. Osa kirjoista on myös luettavissa tai kuunneltavissa älypuhelimilla.

Googlet ja monet muut tutkimuslaitokset ovat tehneet kovasti töitä kirjojen saamiseksi sähköiseen muotoon. Suomessa ja Euroopassa tahti on ollut vähän hitaampaa kuin Yhdysvalloissa, mutta suunta on selvä. Tieto löytyy ilmaiseksi tai maksullisena sähköisessä muodossa missä ja milloin vaan. Tietokoneilta löytyy sovelluksia, jotka pystyvät lukemaan kaiken digitaalisen tekstin myös näkövammaisille.

Adlibris.fi tarjoaa laajan valikoiman kirjoja. Valikoimassa on noin 10 miljoonaa kirjaa pohjoismaiset ja muut kirjat mukaan lukien. Suuri valikoima audiokirjoja löytyy myös heidän valikoimastaan.

Audiokirjojen valikoima kasvaa pikkuhiljaa. Tekniikka tietysti muuttuu aikaa myöten. Ne ovat enemmänkin CD:llä kuin kasetilla ja ne voi löytää jopa ladattavina äänitteinä verkosta suoraan.


SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa